Dags för min pojkväns årliga fiske-resa till Småland

Min pojkvän är otroligt intresserad av fiske och har flera gånger åkt med på resor för fiske i Småland. Jag var med honom en gång men det var verkligen inte min grej. Visst var det lite roligt och en upplevelse men jag är nog lite för otålig för att jag ska tycka att det är roligt att sitta still i flera timmar och fiska. Men min pojkvän tycker att det är perfekt och han brukar åka med Småländska Jakt & Fiskeupplevelser varje år, så nu har han dessutom fått många vänner som också fiskar och så åker de tillsammans på de där fiskeresorna.

Lite tråkigt är det väl när man är borta sådär länge men vi har ju alla våra olika intressen och man måste ju respektera varandras. Jag tycker ju om att åka iväg och vandra vilket han inte göra, så tänker att jag kanske skulle kunna åka med Småländska Jakt & Fiskeupplevelser nästa gång han ska fiska i Småland och ta en av deras andra turer istället. För de erbjuder även jakt och kanoting, och kanoting är ju väldigt roligt, så kanske ska ta och satsa på det. Få se. Men kan i alla fall tipsa om Småländska Jakt & Fiskeupplevelser om det är någon av er läsare som uppskattar fiske.