Först gången på en skönhetssalong

I helgen tog jag för första gången någonsin del utav professionell massage på en skönhetssalong. Och det var otroligt skönt, en riktig upplevelse, och någonting jag rekommenderar till alla. Jag har alltid varit väldigt stel i axlarna och ryggen och det har räckt att jag fått massage från min pojkvän för att det ska göra ont istället för att vara skönt. Så jag har tänkt att det skulle vara jobbigt att gå till en skönhetssalong för att få massage eftersom de ofta är mycket mer hårdhänta. Men jag gick till MAX BELLA skönhetssalong och det var bara skönt.

Jag kunde slappna av och även om jag fick lite ont i huvudet efteråt, som de sa var för att det är spänningarna i kroppen som släpper, så känns det nu mycket bättre. Så jag tror faktiskt att jag ska gå tillbaka och ta massage någon mer gång där i framtiden. För riktigt professionell massage är verkligen en upplevelse, det går inte att beskriva på något annat sätt, och det är otroligt skönt.

Om du liksom jag gjorde innan tänker att det här med massage inte är något för dig så tycker jag att du ska gå till MAX BELLA. Det är en av de fräschaste och mysigaste skönhetssalongernas jag någonsin varit på och hade helt otroligt skön massage. Tro mig det är en upplevelse utöver det vanliga.