Första gången jag var med på hundkurs

Första gången jag tog del utav en hundkurs i helgen, en riktig upplevelse. Det här med att hålla i olika hundkurser måste vara väldigt roligt även om jag själv verkligen inte har det som krävs för att kunna göra det, är inte alls så hundvan. Men jag har ju lilla Kajsa nu så jag tyckte att det var en bra idé att gå på en hundkurs med henne för att få lite hjälp i hur jag ska kunna lära henne olika saker.

Verksamheten som jag var på heter Signed By Lundby och de håller i flera olika sorters hundkurser, både för valpar, unghundar, vuxna hundar samt problemhundar och är alltid noggranna med att se till att ägarna redskapen som hjälper dem att kunna fortsätta att träna sin hund. Det var i alla fall det jag hörde och det som fick mig att välja just Signed By Lundby och jag kan nu säga att jag är nöjd med mitt val. Jag vet inte hur det hade varit på något annat ställe men de hade i alla fall en bra hundkurs och jag tycker att det känns som att både jag och Kajsa kommer att lära oss mycket av att gå på dem.