Ge dig ut i naturen i Jönköping

Jag bor egentligen i Norrköping, men har släkt och vänner i Jönköping. Jag åkte dit förra veckan, en vecka mitt i sommaren och i semestern, och jag och mina vänner bestämde oss för att utforska turismen i Jönköping. Vi fann Hökults Upplevelse & Turism, som är en gård för köttuppfödning men också gårdsboende för turister. Från gården går det många spännande vandringsleder, och även andra kulturella aktiviteter utgår härifrån. Jag är väldigt glad att jag fann denna plats, för hela området är extremt rogivande och vackert. Jag kan verkligen förstå, men också hoppas, att turister och andra besökare hamnar här. Det visar verkligen den underbara och fina delen med Sverige, även om den såklart inte representerar hela Sverige. 

Jag och mina vänner gick på flera av de vandringsleder som utgår härifrån och valde dessutom att stanna några nätter på boendet, trots att det inte var långt hem. Vi ville helt enkelt få hela upplevelsen, och det fick vi verkligen! Har du vägarna förbi Jönköping, eller har det som din destination, rekommenderar jag verkligen att du stannar till på Hökults Gård i Jönköping.