Häftig arkitektur och en ny byggfirma

Jag vet faktiskt inte om jag har skrivit om mitt reseintresse tidigare men jag har i alla fall ett mycket stort intresse för att resa och det är framförallt väldigt intressant med arkitektur. Så jag brukar välja att åka på resor till olika städer, både runt omkring i Sverige samt i andra länder för att se olika byggnader och den häftiga arkitektur som de många gånger har.

Jag var i Jönköping, kanske inte världens resa egentligen men när man bor i Stockholm som jag gör så är det ändå en bra bit och det tar några timmar att åka dit. De hade i alla fall ett väldigt coolt hus där som var sådär modern och jag var bara tvungen att få veta lite mer om det. Så jag började helt enkelt att prata med dem där och det visade sig att det var Allround Byggen Jönköping som hade byggt det. Allround Byggen Jönköping är en byggfirma i Halmstad som tydligen just bygger sådana där ganska moderna och framförallt väldigt häftiga byggnaderna.

Tänker att jag ska se till att anlita den byggfirman om jag bestämmer mig för att börja bygga upp ett nytt hus från grunden. För jag tycker att Allround Byggen Jönköping verkar vara en bra byggfirma och dessutom en som är lite kreativ och annorlunda.