Min livs första reiki-behandling

Jag är egentligen inte så mycket för healing, eller jag trodde inte att jag var det, tills att en kompis lyckades övertyga mig om att följa med henne till Hälsorummet Ängeln för att ta del utav en behandling i reiki. Det är en form av healing som tydligen ska vara väldigt bra för kroppen eftersom det hjälper till att släppa spänningar i kroppen samt skjuta undan negativa energier som hjälper dig att bli allt mer positiv. Och det tycker jag nog att det gjorde, så jag är lite omvänd kring det här med healing nu.

Det var faktiskt en riktig upplevelse. För det är inte som någon annan sorts behandling jag någon varit på. För de rör en inte på det sättet som de gör i massage utan det handlar om att sprida energierna i kroppen och förebygga att negativa energier kommer in i kroppen och för att göra det så räcker det att hålla händerna över kroppen. Så jag kan rekommendera Hälsorummet Ängeln om det är någon av er andra som också känner att ni vill ta del utav behandlingar i healing och mer exakt i reiki.