Ett riktigt mysigt boende

God morgon på er och välkomna till ett nytt inlägg en fin torsdag som denna. För att påbörja den här dagen på bästa sätt hade jag tänkt skriva ett inlägg till er som handlar om ett hotel i Norberg som heter Pensionat Kryp Inn.

Vid tidigare tillfällen har jag berättat för er hur mycket jag älskar att uppleva nya platser och se vad turismen har att erbjuda där, det är ett intresse som idag spelar stor roll för innehållet i dagens inlägg. För några veckor sedan åkte jag och min pojkvän ut på en resa över helgen för att besöka Norberg, det är kanske inte ett ställe som man hör särskilt mycket om. Personligen vet jag faktiskt inte någon som har valt att åka dit på en resa, men vi valde att åka dit över en helg efter att vi hade hört talas om detta hotel i Norberg. Det kändes som ett boende som var allmänt mysigt, dessutom tycker jag och min pojkvän att det är intressant att besöka lite otippade ställen. På fredagseftermiddagen åkte vi upp dit och blev mötta av ett underbart boende, det kändes skönt att vi skulle få bo en helg där. All personal som jobbade där var allmänt trevliga och gjorde hela upplevelsen mycket bättre, utöver det fick vi ett jättemysigt rum som passade oss perfekt. Det var allmänt fräscht och jag förstod genast varför jag hade hört så mycket bra om detta hotel i Norberg. Om det är så att du också tycker om att besöka otippade platser kan jag tipsa om den här staden och just det här boendet.