Stuguthyrning i Vemdalen

Hejsan bloggen och mina fina läsare

Just nu sitter jag och tittar på stuguthyrning i Vemdalen för vi tänkte att vi ska åka dit några dagar under semestern. Det finns en del olika men också mycket som är fullbokat för det är många som inte åker utomlands i sommar utan stannar på hemmaplan istället. Ibland tänker jag att man borde köpa en stuga och själv erbjuda stuguthyrning för det känns som en ganska smart grej, men samtidigt så är det ju inte så lätt att hyra ut den vintertid om det till exempel inte blir något bra med snö. Det känns inte som läge att slå till på en egen stuga just nu men där emot tänkte vi i alla fall försöka hitta en ledig att hyra några dagar.

Vi har besökt Vemdalen förut när vi varit där och åkt skidor och även om vi varit på ganska många olika ställen om vintrarna så har det tillslut blivit lite av en favorit. När man pratar med människor som brukar åka till fjällen så har alla sina olika favoriter, och det beror oftast på om man åker med familj eller med kompisgäng. Vill man ha det lugnt och skönt eller ett mer livat ställe och vad för typ av skidåkning föredrar man. Det är ju häftigt ändå att vi har de möjligheterna här i Sverige och att det finns så bra skidåkning oavsett vad man nu är ute efter.

Nu ska vi ju istället då vandra, cykla och fiska tänkte vi så det blir mer friluftsliv på den här fjällsemestern. Men har du inte varit i fjällen på sommaren så kan jag verkligen rekommendera det för det är så fint och härligt. Frisk luft, väldigt vacker natur och trevliga människor. Nu önskar jag er en underbar dag och ta hand om er!