Det här företaget tar extra väl hand om min bil

God dagens gott folk, hoppas ni har en bra onsdag än så länge. För att göra den här dagen ytterligare lite bättre tänkte jag skriva om företaget Åkersberga Detail Center AB. De har under en längre tid hjälpt mig med bilvård i Vallentuna och därför tänkte jag idag berätta om dem för er.

Ett av mina största intressen är att uppleva nya platser, det medför så mycket för mig. När jag är turist och upplever ställen som jag aldrig upplevt förut tar jag helst min bil, det ger en helt annan känsla än om man flyger överallt. Med tanke på att jag ibland åker långa sträckor med min bil slits den mycket mer än om jag bara hade åkt korta sträckor med den, jag tar väl hänsyn till det och tänker därmed på att ta hand om bilen lite extra. Företaget jag brukar vända mig till när det kommer till bilvård i Vallentuna är som sagt Åkersberga Detail Center AB, anledningen till att jag alltid vänder mig till dem är för att jag får all den hjälpen jag behöver. Utöver det sköter de alltid jobbet snyggt och dessutom ger de mig den servicen som jag som kund förtjänar, de behandlar både mig och min bil på bästa sätt. Genom att jag får så bra service och hjälp ser jag inte varför jag inte skulle vända mig till dem för bilvård i Vallentuna. Efter varje besök hos dem mår min bil mycket bättre och jag kan återigen sätta mig i bilen och köra till nya platser för att upptäcka vad de har att erbjuda.