Ett bröllop ska upplevas inte bara förevigas

Att som fotograf ta bilder för att föreviga speciella upplevelser och händelser är väldigt roligt. Det är inget måste att ha professionella bilder, det går att ta bilder på egen hand också, men då håller de sällan samma höga kvalitet och gör de inte det så blir det svårt om man sen exempelvis vill förstora upp bilderna för att ha som tavlor hemma.

Dessutom kanske man själv vill vara en del av upplevelsen helt och hållet i nuet istället för att behöva tänka på att skapa minnen. Det man kan göra är att anlita en duktig fotograf, som Jenny Rehnman som vi hade på vårt bröllop, som finns på plats och tar bilder utan att egentligen synas. Så du behöver inte alls tänka på det utan kan bara vara trygg i vetskapen om att du faktiskt har någon som tar bilder åt dig på allt som händer så att du sen efteråt kan sätta dig och kolla på dem.

Vi hade det väldigt roligt på vårt bröllop och jag hade inte velat att någon av de som var med, varken släktingar eller vänner, hade lagt till på att fotografer istället för att vara en del av stunden och upplevelsen. Så att ha fotograf Jenny Rehnman på plats var bland det bästa vi kunde ha gjort. Så om jag kunde gå tillbaka i tiden för att göra ändringar så är det med fotograferingen åtminstone någonting som jag hade behållit precis så som det är.